При вражде взрослых

Zoopassage

При вражде взрослых Молитвы‑оберёги ребенка

  Если в семье враждуют взрослые, то это сильно влияет на психику ребёнка, чтобы этого не произошло нужно прочитать молитву-оберёг, который защитит вашего ребёнка. Листочек с оберёгом храните у изголовья кровати, где спит ваш ребёнок.

Молитва‑оберег Гурию, Самону и Авиву

   Молитва‑оберег Гурию, Самону и Авиву для примирения под одним кровом живущих: «О преславнии мученицы Гурие, Самоне и Авиве! К вам, яко скорым помощникам и теплым молитвенникам, мы, немощнии и недостойнии, прибегаем, усердно моляще. Не презрите ны, во многая беззакония впадшия и по вся дни и часы согрешающия; наставите на путь правый заблудшия. Исцелите страждущия и скорбяшия; соблюдите ны в непорочнем и целомудреннем житии; иякоже древле, тако и ныне покровители супружеств пребудете. В любве и единомыслии сия утверждающе и от всех злых и бедственных обстояний избавляюще. Защитите, о многомощныя исповедницы, вся православныя христианы от напастей, злых человек и козней демонских; оградите я от нечаянныя смерти. Умоляюще Всеблагаго Господа, да великия и богатыя милости нам, смиренным рабом Своим, пробавит. Несмы бо достойни нечистыми устами призывати великолепое имя Создателя нашего, аще не вы, святии мученицы, за ны ходатаи будете; сего ради к вам прибегаем и предстательства вашего пред Господем о нас просим. Такожде избавите нас от глада, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменных, междоусобныя брани, смертоносныя язвы и всякаго душепагубнаго обстояния. Ей, страстотерпцы Христовы, устройте нам молитвами вашими вся благая и полезная, да благочестно житие временное прешедше и кончину непостыдну стяжавше, удостоимся теплым заступлением вашим со всеми святыми одесную Правосуднаго Бога Судии стати, и Того непрестанно славити со Отцем и Святым Духом вовеки. Аминь!«

Молитва-оберёг Божией Матери Семистрельной

     Молитва‑оберёг Божией Матери Семистрельной об умягчении злых сердец.
 При вражде взрослых Между Покровом и Родительской субботой купите красную ленту, завяжите на ней 40 узелков и подшейте к ней листочек с оберёгом. Ленту закрепите над детской кроваткой.
  «Семистрельной Избранной Деве Марии, превысшей всех дщерей земли, Матери Сына Божия, Его же даде спасению мира, со умилением взываем: воззри на многоскорбное житие наше, воспомяни скорби и болезни, ихже претерпела еси, яко наша земнородная, и сотвори с нами по милосердию Твоему, да зовем Ти: Радуйся, многоскорбная Мати Божия, печаль нашу в радость претворяющая. О многострадальная Мати Божия, Превысшая всех дщерей земли, по чистоте Своей и по множеству страданий, Тобою на земли перенесенных, приими многоболезненныя воздыхания наша и сохрани нас под кровом Твоея милости. Иного бо прибежища и теплаго предстательства разве Тебе не вемы, но, яко дерзновение имущая ко Иже из Тебе рожденному, помози и спаси ны молитвами Своими, да неприидеже со всеми святыми будем воспевать в Троице единому Богу ныне и присно и во веки веков. Аминь!»
mothercare.ru

Читайте также:

Народная медицина